Αθήνα 1η Ιουνίου 2020

 

 

Ανακοίνωση.

       Όταν   η   αλήθεια

    δεν  «…Α Ρ Μ Ε..νίζει»

 

 

 

 

Εδώ και μήνες στο ΥΠ.ΠΟ.Α. εξελίσσεται ένα κρεσέντο  στείρας αντιπολίτευσης,  της ανακοίνωσης για την ανακοίνωση .

ΑΡΜΕ και ΕΑΚ συνεχίζουν την από την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ «αδελφοποίηση» και συνεργασία τους, σε μια προσπάθεια να διαχειριστούν την συνολική ήττα  της ανήθικης μικροπολιτικής στρατηγικής,  που ακολούθησαν όλα τα τελευταία χρόνια.

 

Η συνδικαλιστικά αμελητέα παρουσία τους,  υπαγορεύει  την τακτική της αποστασιοποίησης με στόχο την σταδιακή ολική αποκάλυψη των « έργων » τους.

Fake news, κριτική του FB, αγώνας της αμπελοφιλοσοφίας , λασπολογία και υβρεολόγιο χαρακτηρίζουν την «ανίερη συμμαχία» δολοφονίας χαρακτήρων,  ΑΡΜΕ-ΕΑΚ,  που «έχασε» την «ιστορική» ευκαιρία της δικαστικής αξιοποίησης των κατά παραγγελία δημοσιευμάτων της .

Εκεί που αρμε …νίζουν οι «επίγονοι» της τάξης και της ηθικής, εκείνοι που διορίστηκαν στην φαντασία τους με πιστοποιητικά εντιμότητας στο δημόσιο, καταγγέλλουν ως «υπόδικούς» υπηρεσιακούς παράγοντες / Διευθυντές που διετέλεσαν μέλη του Δ.Σ. του Τ.Α.ΥΠ.ΠΟ.,   το οποίο και βρίσκεται αντιμέτωπο με την δικαιοσύνη , για σειρά ζητημάτων  και απαιτούν  να «εξαφανιστούν»,  πριν καν αποφασίσει η Ελληνική Δικαιοσύνη γι΄ αυτούς .

Με τρόπο αντιδημοκρατικό και αυταρχικό, δικάζουν, καταδικάζουν και μιλάνε για σκάνδαλα και προκλήσεις . Πάντα  a la carte.    Πάντα επιλεκτικά .

Αρμε..νίζουν και ξεχνάνε….

Ξεχνάνε πως Υφυπουργοί ΣΥΡΙΖΑ  διατέλεσαν μέλη του ΔΣ του ΤΑΠ  και βρίσκονται κι εκείνοι στη δικαιοσύνη για κάτι μεταφορικές και για δημόσιο χρήμα…..

Εκεί που αρμε..νίζουν , ψάχνουν διαρροές υπηρεσιακών πορισμάτων ΕΔΕ  , οι πρώτοι διδάξαντες της διακίνησης και δημοσιοποίησης  πορισμάτων ΕΔΕ.

Έχουν απολέσει κάθε ενδιαφέρον για τα εργασιακά των δημοσίων υπαλλήλων του ΥΠ.ΠΟ.Α. και αναζητούν πεδίο δόξης λαμπρό στον σύγχρονο πολιτισμό. Μιας που τα έχουν όλα λυμένα στο πεδίο αναφοράς τους,  πάνε να λύσουν και των υπολοίπων .

Ο απόλυτος ξεπεσμός,  έχει φτάσει στην για αντιπολιτευτικούς λόγους εργαλειοποίηση της μεγαλύτερης σ έκταση υλοποίηση προγράμματος ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Φωτισμός, Διαδρομές ΑΜΕΑ, Ανελκυστήρας.

Υποδομές  ορόσημο για τον χώρο και τη χώρα , επιδιώκουν να τις υποβαθμίσουν , να τις μηδενίσουν γιατί ήταν ανίκανοι να τις υλοποιήσουν όταν είχαν την ευκαιρία.

Τα «φτερά» στην ψυχή όλων όσων θα έχουν την ευκαιρία να ανεβαίνουν στο βράχο με ασφάλεια όμως δεν κόβονται.

Όπως δεν εξαφανίζονται οι προσπάθειες  ετών,   της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της αρχαιολογικής υπηρεσίας που επιδιώκει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα για την εξυπηρέτηση του πολίτη και την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού  Δικαίου περί προσβασιμότητας.

Στον πλανήτη των ΑΡΜΕ-ΕΑΚ.. εκπλήσσονται όταν οι προκλήσεις αμετροεπών  μελών του συνδικαλιστικού forum του ΥΠ.ΠΟ.Α. ..μετατρέπονται  σε «Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος»  που καταδεικνύουν την απόλυτη αδυναμία τους.

Είναι τόση η πίκρα των αποτυχημένων,  που δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε καν την εφαρμογή των νόμων και των θεσμικών διαδικασιών που οι ίδιοι «ψήφισαν» .

Μέσα σ αυτό το περιβάλλον, τα πολλά λόγια είναι περιττά .

Η ΔΑΚΕ ΥΠ.ΠΟ. προκρίνει το αποτέλεσμα …χωρίς καμία έκπτωση .

Είναι σ επιφυλακή για κάθε θεσμική πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας.

Εκφράζει την απόλυτη στήριξη της,  στην υλοποίηση έργων μεγάλης κλίμακας για τον πολίτη και τον εργαζόμενο στο ΥΠ.ΠΟ.Α.

Προτείνει ανεπιφύλακτα την συνέχεια της «καραντίνας» των ΑΡΜΕ-ΕΑΚ στον μικρόκοσμο της παρακμάζουσας ψηφιακής τους ταυτότητας.

Η πραγματικότητα απλά τους εξαφανίζει ._

             

Share →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *