Αθήνα  30-01-2018

ΣΥΡΙΖΑ και Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ.

 

Τρία χρόνια ξεπουλήματος κάθε ελπίδας, άκρατου λαϊκισμού και ανυπέρβλητης υποκρισίας,  οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟ.Α. έχουν καταλάβει πολύ καλά τις «καλές» προθέσεις της αριστερίζουσας αυτοαποκαλούμενης πολιτικής, του ¨Λύκου¨ που ντύθηκε ¨πρόβατο¨.

Η Δημοκρατία  στο ΣΥΡΙΖΑ,  ¨τελειώνει¨ εκεί που αρχίζει η διαφωνία των άλλων μαζί του.

Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής αθλιότητας, το Ταμείο Αλληλοβοηθείας στο ΥΠ.ΠΟ.Α., το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος και οι εργαζόμενοι του Υπουργείο Πολιτισμού έχουν στοχοποιηθεί από τον κομματικό μηχανισμό ΣΥΡΙΖΑ,  που στην προσπάθειά του, να καλύψει την αντεργατική πολιτική που πιστά υπηρετεί,  εξαπολύει σωρεία συκοφαντικών και ανυπόστατων κατηγοριών μέσω δημοσιευμάτων .

Η προαναγγελθείσα από  φιλοκυβερνητικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης  παύση καθηκόντων Διευθυντή του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, του συναδέλφου κου Βλαντή Γεωργίου, αποτελεί ενέργεια άκρως προκλητική , πέρα και έξω από κάθε διάθεση ομαλής διαχείρισης εργασιακών ζητημάτων του ταμείου . Ενέργεια κομματικού ρεβανσισμού , που η ΔΑΚΕ ΥΠ.ΠΟ. καταγγέλλει ως :  τον ορισμό της κομματικής δίωξης.

Η ΔΑΚΕ ΥΠ.ΠΟ.  στηρίζει  διαχρονικά  την  λειτουργία  του  Ταμείου Αλληλοβοήθειας  των Εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ.Α. ως δημιούργημα / κατάκτηση των εργαζομένων,   ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ  και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους εργαζομένους στο Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ. που βρίσκονται εδώ και μήνες υπό καθεστώς εργασιακής ανασφάλειας,  αιτία των πολιτικών επιλογών ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΔΑΚΕ ΥΠ.ΠΟ.  έχοντας πάγια θέση και αποστολή την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και κεκτημένων στο Υπουργείο Πολιτισμού , διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση αποδοχής της επιχειρούμενης πολιτικής απαξίωσης του συνδικαλιστικού κινήματος στο ΥΠ.ΠΟ.Α.

Η ΔΑΚΕ ΥΠ.ΠΟ. επιστρέφει πάσης φύσεως  προσβλητικούς χαρακτηρισμούς περί ¨αλητείας¨ στους εκφραστές τους.

Σε αυτούς που με δημόσιες αναρτήσεις τους και περίσσιο θράσος, επιβεβαιώνουν περίτρανα την απροκάλυπτη κομματική δίωξη του Διευθυντή του Τ.Α.ΥΠ.ΥΠ.ΠΟ. . Σε  αυτούς που εκφράζουν την αγωνία των κομματικών αφεντικών τους,  για την ραγδαία ¨πτώση¨  των ποσοστών, της φιλοκυβερνητικής Αυτόνομης Παρέμβασης στο ΥΠ.ΠΟ.Α. και επιχειρούν την άχαρη προσέγγιση των εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ.Α.  ως ¨εγγυητές¨ των εργασιακών κεκτημένων που οι ίδιοι με την δράση τους απειλούν,  ως όργανα του κομματικού συστήματος που υπηρετούν.

Σε όλους αυτούς τους ¨περαστικούς¨ στο συνδικαλιστικό κίνημα και την κομματική διοίκηση και φυσικά,  στην πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΠΟ.Α.,  που σκόπιμα χρησιμοποιεί κομματικά αρεστούς εργαζόμενους,  εναντίον της πλειοψηφίας,  των μη αρεστών στο ΣΥΡΙΖΑ ,  η ΔΑΚΕ ΥΠ.ΠΟ. δηλώνει πως  : ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ._

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ.

Η ΑΝΟΧΗ …ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ …ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Το συνδικαλιστικό κίνημα στο ΥΠ.ΠΟ.Α. έχει αποδείξει πως ξέρει να περιφρουρεί τα δικαιώματα των εργαζομένων κι εφόσον χρειάζεται ….θα το κάνει  ΞΑΝΑ.

Share →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *